Fest och Bröllopsmässan



Idag var jag och tittade på Johan Pettersson på fest och bröllopsmässan och tänkte vidarebefodra några av hans kloka ord.

Till brudbuketten:
-Välj blommor efter säsong.
- Lita på din florist och lämna några lösa trådar så att floristen kan vara lite kreativ. Det är då du får bäst resultat.
- Använd färger du trivs med.
- Tänk lite på kroppsformen när du väljer din brudbukett. Smala tjejer ska inte ha stora buketter, utan midjan ska synas på bägga sidorna av brudbuketten.
- Ta igen temat i cosage, tärnbuketter, lokal och kyrka.
- Även om man har samma tema på allt så behöver det inte vara samma blommor överallt. Samma blommor på bord som i brudbuketten, gör att brudbuketten tappar sin glans.


Är du osäker på vilken färg du trivs med så hade man ett litet tips.

I Sveige så är vi ganska dåliga på färg.
Han tipsade om att tömma ut din smutstvätt på golvet och leta bort allt svart, grått, beige och alla andra intetsägande färger och se om man hittar någon gnutta av färg och sedan utgå ifrån den färgen. För någon gång har du trivs i den.

Annars kan man tänka lite på var man brukar använda för färg i vardagen. Vad använder man för nagellack eller ögonskugga? För även det är ju färger man trivs med.


Alltid härligt när man får lite nu insperasion och Johan Pettersson är en mycket duktig florist som äger en av Sveiges bästa butiker och tävlade i VM. Hoppas att hans ord hjälper lite på vägen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0