Höst (kista #1)Bild 1 & 2.

Skogsinsperad kistdekoration med kottar,olika typer av gran och tall, rönnbär,vitmossa och trollhassel.

Bild 3

Gerbera,ros,höstlöv,gran,nypon,santini och limonium.

Bild 4.

Mollucella,germini,ros, kängrufot,höstlöv, panicum och ljus.


Är mycket höstfärger inom begravning just nu vilket är förstårligt. Härligt när man får se något annorluna inom begravningsbinderi. Man ska använda lite fantasi och se till att begravningen blir personlig och passande den som ska begravas. Det är det sista man gör för personen och det ska vara speciellt. Ta vara på intressen och favoritfärger så lovar jag att ni bli nöjda!

Life is hardVissa dagar är hårdare än andra. Ibland står man och förbereder för en begravning till en 19årig tjej som blivit påkörd eller en 40årig mamma med 3 barn som gått bort i canser. För mig är begravningen ett jobb. Jag ser till så den blir vacker. Det är mitt jobb. För de anhöriga är bortgången och begravningen livsförändrande. En tanke som man slås av flera gånger och ibland är man så berörd av de anhörigas historier och känner deras smärta så väl att jobbet blir hårdare och man önskar att man kunde göra mer. Men det jag gör är att se till att deras sista möte med deras nära och kära ska bli vackert och jag hoppas att det är tillräckligt.

Bröllopstider = Glada tider
Bukett nummer 1.
En brudbukett gjort i ett handtag. Men orkideér,rosor och brudslöja. Eftersom den är gjord i handtag är den lite dyrare än en handknuten.

Brudbukett nummer 2.
En handknuten bukett med red one rosor läderblad,murgörna,aspedistrablad och pärlor.

Brudbukett nummer 3.
En brudbukett med björkrede. Vit avalanche ros,kalla och panicumgräs.

Brudbukett nummer 4.
Härlig handknuten bukett med N-joy rosor,vit freesia,achemilla och lite brudslöja. Härlig färglad blandning.

Brudbukett nummer 5.
Väldigt enkel brudbukett i handtag. Vit anthurrium, brudslöja,ormhassel och blandat grönt.

Brudbukett nummer 6.
Stilren brudbukett i handtag. Men orkideér och murgröna.


Tre Kransar

Gerbera,iris,vide,hyasintklockor,mimosa,rosorGerbera,Anthurium,korallranka,rosor,astilbeGladiolus,anastasia,brudslöja,germini,nejlikor,lejongap

Tre helt olika kransar till ett och samma syfte.

krans 1.
Gerbera,Iris,Vide,Rosor,hyasintklockor,mimosa

krans 2.
Anthurium,gerbera,korallranka,astilbe, rosor

krans 3.
Lejongap,brudslöja,gladiolus,nejlikor,germini, anastasiakryss.Tips: Kransen är en symobl för oändligheten. Så när man ska beställa krans och vill ha band till, se till att floristen sätter bandet på krans stommen, för enligt gammalt sätt placeras bandet över hålet och hela symboliken försvinner.

So let´s take it from the begining."Livet är ibland hårt. Några för det svårt, men jag lovar att det kommer fler som gör livet lätt att leva igen" Är väldigt kloka ord jag fick av min pappa en gång. Något som jag kan tänka på väldigt ofta. Alla har väl någon gång i livet haft det svårt. Några har haft det lite svårare än andra och drabbas av sådana där saker som egentligen inte ska hända i ens liv, men de gör det ändå. Jag har drabbats av några sådana saker. En av dem vias här på bilden. En i min närhet dog förra året bara 19år gammal. Tragedi är väl allt man kan säga.

Här kommer vi iallafall fram till det jag gör. Jag är florist. Så blommor är "lite min grej". Jag var färdigutbildad (om man nu kan bli det) sommaren 2007 och har mer eller mindre jobbat sedan dess och även innan. Detta innebär att jag har samlat på min en massa bilder på mitt arbete och har nu planerat att visa dem här. Få lite upplopp för att sprida mitt arbete. En medelmåttig tjej på 21år som aldrig varit bäst på något men ändå vill visa vad hon kan. Så är ni lite intresserade av mina verk, så häng kvar:)


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0